Szereted a sportot? Rajongsz az amerikai fociért? Gyere a barátaiddal és béreljetek VIP asztalt a döntő éjszakájára, hogy a legjobb helyen izgulhassátok végig az év mérkőzését!

Részletek:
NFL VIP asztal - 6 fõ részére most 120.000 Ft-ért! Jegyetek mellé svédasztalos vacsora, snack, korlátlan sör, bor és üdítõ is jár!
NFL VIP asztal - 4 fõ részére most 80.000 Ft-ért! Jegyetek mellé svédasztalos vacsora, snack, korlátlan sör, bor és üdítõ is jár!
NFL GOLD jegyek 13.000 Ft-ért! Helyfoglalás2-8 fõs asztaloknál, svédasztalos vacsora, welcome drink!

Fontos tudnivalók:
A döntõ időpontja: 2014 február 2. Vasárnap 21:00

Helyszín: 1095 Budapest, Soroksári út 48. Malom Bisztró
Program:
21:00 Kapunyitás
22:00 Vacsora
00:30 Döntõ kezdete
Közben tippverseny értékes nyereményekért! Félidõben meglepetés!

A kupont csak Február 2-án van lehetõség beváltani.
A kupont csak a Malom Bisztróban van lehetõség felhasználni.
Egy személy korlátlan kupont vásárolhat. Elõzetes bejelentkezés és asztalfoglalás feltétlenül szükséges!
Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 70 775 6391
2014-ben ismét eljön a rekordok hétvégéje Február 2-án. Idén 48. alkalommal kerül megrendezésre az Amerikai Foci Döntõ, vagyis a Super Bowl.
Idén New Jersey-i Meadowland Aréna ad otthont az eseménynek mely nyitott, így a játékosoknak most elõször kell hidegben megküzdeniük egymassal a Vince Lombardi Trófeáért.

 

 

Varázsold Kedvesed számára felejthetetlenné a Valentin-napot, köszöntsd pezsgõvel, és utazzatok meseautóval! Fedezzétek fel Budapest nevezetességeit most csak 30.000 Ft-ért!

Részletek:
- A programon maximum 2 fõ vehet részt
- A program hossza 60 perc
- Elõzetes időpont egyeztetés feltétlenül szükséges!
- Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges:
+36-70-775-6391
- A városnézésre 10:00 és 24:00 között van lehetõség.
- Az ár tartalmazza a kiállás, a sofõr és az üzemanyag költséget, valamint egy szál vörös rózsát, és egy üveg pezsgõt.
Elképzelted már, hogy milyen lehet korabeli hangulatot árasztó veterán autóval áthaladni a Lánchídon és közben gyönyörködni Budapest nevezetességeiben? Itt a remek alkalom, hogy ne csak álom legyen, hanem valóra váljon!
Gyertek el, és töltsétek a Szerelem ünnepét kettesben, romantikus környezetben. A különleges kiránduláson egy Oldtimer, 1967-es Ford Galaxie típusú autóval utazhattok. Exkluzív autó, garantált élmény!

Varázsold Kedvesed számára felejthetetlenné a Valentin-napot, köszöntsd pezsgővel, és utazzatok meseautóval! Fedezzétek fel Budapest nevezetességeit kettesben, most 25.000 Ft-ért

Részletek:
- A programon maximum 2 fõ vehet részt
- A program hossza 75 perc
- Elõzetes időpont egyeztetés feltétlenül szükséges!
- Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges:
+36-70-775-6391
- A városnézésre 10:00 és 24:00 között van lehetõség.
- Az ár tartalmazza a kiállás és az üzemanyag költséget, valamint egy szál vörös rózsát, és egy üveg pezsgőt.
- Érvényes vezetõi engedély bemutatása az átvételnél kötelezõ!
Elképzelted már, hogy milyen lehet korabeli hangulatot árasztó autóval áthaladni a Lánchídon és közben gyönyörködni Budapest nevezetességeiben? Itt a remek alkalom, hogy ne csak álom legyen, hanem valóra váljon!
Gyertek el, és töltsétek a Szerelem ünnepét kettesben, romantikus környezetben. A különleges kiránduláson egy Oldtimer, 1989-es Mini Cooper típusú autóval utazhattok. Exkluzív autó, garantált élmény!


Minden, amit a pálinkáról tudni érdemes!
Borbáth Gabriella pálinka szakértő, pálinkabíró egész napos előadása, pálinkakóstolással egybekötve. Ára 29.900 Ft

Úgy gondoljuk, hogy ami a skótok és az írek számára a whisky, vagy a franciák számára a cognac, az nekünk, magyaroknak a pálinka. A pálinka, amely kizárólag magyar gyümölcsből készíthető, színezékektől, aromáktól – és minden más adalékanyagtól – mentes tiszta párlat, amelynek éppen úgy ezer arca van, mint hazánknak. Ez annak köszönhető, hogy a pálinka igazi kézműves termék, amelyben ugyanúgy tükröződik a pálinkamester hozzáértése, személyisége, de még a hangulata is, mint ahogy az alapanyag minősége, kezelése és a pálinkakészítés technológiai jellemzői. Mindezt szerencsére a fogyasztók is felismerték, így elmondhatjuk, hogy a pálinkafőzés, mint mesterség, igazi reneszánszát éli. Legyen része Ön is a XXI. század egyik sikertörténetének!

Borbáth Gabriella pálinka szakértő, pálinkabíró egész napos előadása a pálinkakóstolás művészetéről a pálinka főzés tudományáról. A nap végére tisztában leszel a tipikus pálinkafőzési hibákkal, megtanulod a tökéletes pálinka receptjét!
Megismerheted a pálinkatörvény legfontosabb passzusait, elsajátíthatod a pálinka készítés technológiájának alapjait és a szervírozás, kóstolás művészetét is. Itt az idő, hogy valós tudtás szerezz egy szakértőtől!
Időpont: 2014.március 08. 10.00
Helyszín Budapest 1022 Tárogató út 2-4 IBS Pub. Kezdési időpont 10.00 várható befejezés 16.00.
A megadott ár a 7 tételes pálinkasort,üdítőket és pogácsákat tartalmaz. Az itt eltöltött nap végére te is „szakértővé” válsz!
Kitűnő ajándék minden személynek, aki a magyar pálinka kultúrával foglalkozik és mindenkinek, aki elindul a szakértővé válás útján.

Müller Péter, Csernus Imre, Bagdy Emõke, Szendi Gábor és Tari Annamária segítségével fedezheted fel az élet rejtelmeit, a kapcsolatok mibenlétét és persze önmagadat, a belsődet amely mindennél fontosabb, és amely teljessége nélkül nem lehet egész a világ.
A februártól induló elõadássorozatban hazánk legismertebb önismerettel, pszichológiával foglalkozó elõadói tartanak elõadásokat a Villányi Úti Konferencia központban, a Móricz Zsigmond körtérnél.